31710202 / 25152015 Kontakt@aalborgdrive.dk

Prisliste

Hos os i AalborgDrive tilbyder vi ikke blot et kørekort – men en oplevelse for livet!

Vi lægger særligt vægt på at være fleksible og at tilpasse os dine behov.

Derfor er vi altid klar til at høre hvis du har specielle krav til de nedenstående pakker. Så sørger vi for fleksibilitet under hele forløbet – vi er kun et telefonopkald væk!

For at tage kørekort i Danmark skal du have både teoretisk- og praktisk undervisning, bestå kurser og få en lægeerklæring. Du skal desuden bestå en teori- og en køreprøve.

Vi tilbyder pakkeløsninger og lynhold – unde at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Vidste du at vi som den eneste køreskole i Aalborg tilbyder teori- og køretimer på flere sprog?

*OBS: Ved køb af ét af vores pakketilbud, tages der forbehold for eventuelle prisændringer

?

Hvad er ikke inkluderet i prisen?

Prøvegebyrer til staten – Lægeattest – Færdselsrelateret førstehjælpkursus 

Ekstra tilkøb: Ekstra lektioner udover lovpakken: 650 Kr. – Leje af skolevogn ved ekstra praktisk prøve: 1.000 Kr.

            Udeblivelse:  500 Kr. (pr. lektion)   (Afbud skal ske inden kl. 07.00 på dagen, sker dette ikke vil det anses som en udeblivelse)

Hvad siger vores elever?
En kæmpe anbefaling herfra, til dig som skal i gang med at tage kørekort. AalborgDrive eller nærmere teori- og kørelærerne Heidi og Arash, formår at gøre hele oplevelsen, fra start til slut, til meget mere, end blot at tage et kørekort. To varme mennesker, som virkelig forstår at give dig tryghed, massere grin og en masse gode snakke.
Nemmest sagt, er det hos AalborgDrive ikke et kørekort der bare skal overstås, men noget man ser frem til, hver eneste gang, om det enten er en teori- eller køretime.
Man står virkelig tilbage med en ambivalent følelse, når man er færdig, for man har på ingen måde lyst til at stoppe eller undvære det i sin hverdag.
- Sacha

Hvis du har tænkt dig at tage kørekort, tag det hos Aalborg Drive. Har haft den bedste oplevelse hos Aalborg Drive. De allerbedste kørelære som gøre det lærerigt og hyggeligt. Jeg kan helt klart anbefale Aalborg Drive med måske en million stjerner. Pssstt.. Hedi er total meget bedre end Arash😉. Mega fed oplevelse.
- Mohamed Abdullah

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Fantastisk sted. Lærerne er meget gode. De gør undervisningen meget underholdene og spændende og samtidig blander noget humor ind. Præcist sådan undervisning skal være. Jeg kan ikke anbefale Aalborg Drive nok. Fantastisk oplevelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️
- Alessio Di Benedetto

Det har været en vildt god oplevelse at tage kørekort hos Aalborg Drive!
Teori undervisning foregår i uformelle og afslappede omgivelser, hvilket gør at man fra start føler sig velkommen og tryg.
Både Arash og Heidi er professionelle men samtidigt to varme mennesker med humor og overskud! Det har været en fornøjelse at tilbringe min tid med begge parter og har gjort det til en fantastisk oplevelse at tage kørekort! Jeg vil 100% anbefale Aalborg til en hver som gerne vil tage et kørekort! 10/10 anbefaling her fra
- Linea Bagger

AalborgDrive, er uden tvivl Aalborgs bedste køreskole, hvis du spørger mig. De har styr på tingene og det er bestemt alle pengene værd, at tage ens kørekort her. undervisningen er super god og så foregår det hele i lækre omgivelser. ☀️🤗!
- Camilla Hay Hansson

Kender flere der har taget kørekort gennem AalborgDrive. Professionelt og top kvalitet. Eleverne bliver anerkendt og set individuelt. En god læringsrum der efterlader en positiv oplevelse for eleverne.
- Sahra Arezoomand

FÅ STYR PÅ TEORIEN

Læs mere om kontrol af bilens udstyr på

trafiktestens hjemmeside

ER DU KLAR TIL DIT LIVS KØRETUR?

Mandag-fredag: 09:00 – 21:00
Lørdag: 10:00 – 14:00
Søndag: 10:00 – 14:00

Adresse

Brønlundsvej 37 9210 Aalborg SØ

Telefon

+45 31 71 02 02

E-mail

kontakt@aalborgdrive.dk