31710202 / 25152015 Kontakt@aalborgdrive.dk

Generhvervelse af kørekort

“Kom tilbage bag rattet med Aalborg Drive”

Vi forstår, at det kan være frustrerende at miste sit kørekort, men fortvivl ikke. Vi er her for at hjælpe dig med at komme tilbage på vejen.

Vores generhvervelse af kørekort er skræddersyet til personer som dig, der ønsker at få deres kørekort tilbage så hurtigt og effektivt som muligt. Vi tilbyder teoriundervisning i vores moderne og indbydende teorilokaler hver mandag og onsdag fra kl. 16.30 til 19.00. Vores erfarne og engagerede instruktører vil guide dig gennem alle aspekter af teorien, så du er klar til at bestå din teoriprøve med selvtillid.

Men vi stopper ikke der. Hos Aalborg Drive tror vi på, at den rigtige køreuddannelse kun opnås gennem praktisk erfaring. Derfor tilbyder vi køretimer 2-3 gange om ugen, så du kan opbygge dine kørefærdigheder og få den nødvendige tillid bag rattet igen. Vores erfarne kørelærere vil skræddersy hver lektion til dine individuelle behov og hjælpe dig med at blive en sikker og ansvarlig fører.

Vi forstår også vigtigheden af at gøre generhvervelsen af dit kørekort overkommelig. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser, så du kan komme tilbage på vejene, uden at sprænge budgettet.

Så lad ikke tabet af dit kørekort holde dig tilbage. Kontakt os i dag for at komme i gang med din generhvervelsesproces hos Aalborg Drive. Vi er her for at hjælpe dig med at komme tilbage bag rattet og genopdage friheden ved at køre.

Kig på forsiden for at se, hvornår der er hold der starter, men det er altid en god ide at kontakte os, så kan vi måske få dig endnu hurtigere på vejene igen. 

 

ER DU KLAR TIL DIT LIVS KØRETUR?

Teoriundervisning foregår mandage og onsdage fra klokken 16.30-19.00

Køretimer er 2-3 gange om ugen

Adresse

Sankelmarksgade 19 ST., 9000 Aalborg

Telefon

+45 31 71 02 02

Email

kontakt@aalborgdrive.dk