31710202 / 25152015 Kontakt@aalborgdrive.dk
AalborgDrive stiller op med et skarpt hold af kørelærere, som sikrer at hver elev er i fokus og en optimal køreoplevelse. Vi giver teoriundervisning ad libitum, og sikrer en tryg atmosfære med små hold samt forplejninger.

AALBORGDRIVE

så kører det for dig

Arash og hans hold sikrer en tryg atmosfære, som hjælper på din indlæring og forståelse. Dermed sikres en høj beståelsesprocent. Ved at kunne slappe af under teori- og kørelektionerne, sikres også en god oplevelse – som er en del af hele pakken hos AalborgDrive. Udover at tale flydende dansk, så kan Arash og hans team som de eneste kørelærer i Aalborg tilbyde teori- og køretimer på flere sprog – hvorved der kan spares eventuelle tolkeudgifter.

Arash Shahrokhi

Stifter af aalborgdrive

Er uddannet kørerlærer og startede herefter Aalborg Drive. For Arash er det meget vigtig, at du som elev får en god oplevelse hos Aalborg drive –  en oplevelse for livet. Med Arash som kørerlærer bliver det sjovt, lærerigt og let forståeligt at tage kørekort.  

Heidi Kyed

Kørerlærer

Er uddannet kørerlærer og efter flere års erfaring slået sig sammen med Arash i Aalborg Drive. Med Heidi som kørerlærer er du garanteret en tålmodig underviser, der sørge for at undervisningen bliver let forståelig og med fokus på den enkelte elevs behov.   

Erling Møller

BE kørerlærer

Har mere end 30 års erfaring som kørelærer og med sit roligt og humoristiske sind skaber han en god tryghed og stemning i bilen. Erling underviser i BE (trailer) elever hos Aalborg Drive.  

Carl Dissing

Kørerlærer

Carl har mange års erfaring i at skabe en tryg ramme for indlæring – en sikker vej for dig til at få dit kørekort. Med Carl som underviser bliver du på en god og samtidig hyggelig måde ført i mål – hele tiden med dig i fokus.    

Ditte Larsen

Kørelærer

Ditte har 11 års erfaring som kørelærer.
Hun er en sød og meget vellidt kørelærer og vi er glade for at havde hende med på holdet her hos Aalborg Drive  

ER DU KLAR TIL DIT LIVS KØRETUR?

Mandag-fredag: 09:00 – 21:00 Lørdag: 10:00 – 14:00 Søndag: 10:00 – 14:00

Adresse

Brønlundsvej 37 9210 Aalborg SØ

Telefon

+45 31 71 02 02

Email

kontakt@aalborgdrive.dk